Cautare

1535 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d1 doljj" (8.30 secunde)
Presedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, vrea ca Petre Grigoras si compania sa se lupte pentru primele sase locuri in sezonul viitor Oficialii formatiei Pandurii Targu Jiu s-au saturat de mediocritate si si-au propus sa ridice stacheta pentru sezonul viitor din Liga I.
Campioana judetului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme in privinta sustinerii barajului de promovare in Liga a III-a, pe care ar urma sa-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, in compania valcenilor de la Posada Perisani.
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Federatia Germana de Fotbal a interzis disputarea meciurilor amicale ale echipelor de club din Turcia pe teritoriul Germaniei din motive de securitate, a anuntat secretarul general al DFB, Helmut Sandrock. ... Vrem sa excludem orice potentiale amenintari", a spus Sandrock pentru publicatia Express, cotata de Mediafax.
Atacantul Cristiano Ronaldo a declarat, miercuri seara, dupa ce Portugalia a fost eliminata de la Euro-2012 in semifinale de Spania, ca el si coechipierii sai sunt frustrati pentru ca au parasit competitia, dar si mandri in acelasi timp pentru evolutia avuta pe parcursul turneului.
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Fotbal: CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Fotbal - Liga I: ... Jiu cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe stadionul ‘‘Farul‘‘, in ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal.
Romania a urcat 9 locuri in clasamentul FIFA si se afla pe pozitia a 37-a Nationala Romaniei a reusit un salt remarcabil, de 9 locuri, si se afla pe pozitia a 37-a a clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), cu 669 puncte.
Declaratia uluitoare a lui Gigi Becali "E fotbal, ce conteaza. ... Au multe meciuri de jucat de acum incolo si se vor mai intampla si altele de genul asta. E un meci de fotbal, de ce sa stea suparati? ... De ce sa fiu suparat? ... Altfel de ce?
Masura ar fi cu atat mai nedreapta cu cat George Becali traverseaza o perioada grea, fiindca procurorii au cerut condamnarea sa la 11 ani de inchisoare pentru sechestrare de persoane.
Fotbal - Europa League:
Echipa nationala a Romaniei a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Romania s-a facut de ras in Olanda Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei a pierdut cu scorul de 4-0 in fata similiarei Olandei, intr-un meci din Grupa D, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de fotbal. Golurile partidei au fost marcate de Van der Vaart in min.
Agentia Reuters se refera mai ales la calitatea de politician a condamnatului, potrivit realitatea.net: "George Becali, deputat roman si proprietar al clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost timis la inchisoare pentru trei ani pentru abuz de putere.
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
legendele sportului romanesc s-au alaturat campaniei "Din strada, la Jocurile Olimpice" initiata de Sport Arena Streetball pentru turneul care va avea loc in 21-23 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti.
"E acolo de cand lumea. ... E in fotbal dintotdeauna. De cand il stiu numai in fotbal. Ar trebui sa isi vada mai mult de nepoti pentru ca are o anumita varsta. E nevoie si de aer proaspat, si de sange proaspat" spune Gica Popescu.
Joia neagra a fotbalului romanesc 0-1, 0-2 si 1-5 De ce ne-a fost frica nu am scapat: ... Play-off-ul (turul 4 de calificari) este deja un nivel in care foarte rar mai poti da de adversari din lumea a III-a sau a IV-a a fotbalului.
Cinci suporteri unguri au fost ridicati din Centrul Istoric al Capitalei, in noaptea de joi spre vineri, dupa o altercatie cu un grup de romani, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale Bucuresti, Razvan Popa.
google-analytics.com